Om Jarnes

Jarnes A/S er en familiedrevet virksomhed, som blev etableret i 1961, og som i dag ejes af 2. og 3. generation

Jarnes producerer hver dag et utal af spændende emballager i form af æsker, displays, bakker og julekalendere til mange dygtige og velrenommerede virksomheder.

Vi har erfaring med at producere emballage til følgende brancher:

Produktionen og administrationen er placeret på Håndværkervej 34 i Hjallerup, ca. 20 km. nord for Aalborg. I alt råder Jarnes over 12.000 m² til produktion og lagerhotel for kunderne. 98 % af Jarnes' produkter fremstilles på fabrikken i Hjallerup af 30 dygtige medarbejdere.

Vores fornemmeste opgave er at designe og producere emballageløsninger, som skaber merværdi for vores kunders produkter. For os er en æske ikke bare en æske. Bag hvert produkt gemmer sig utroligt meget tanke, kreativitet og handling. Derfor er det vores mål, at produkter fra Jarnes er med til at skabe en unik oplevelse for slutbrugeren af vores kunders produkter. Vi har succes, når vores kunder har succes.

Vi arbejder hver dag ud fra 8 kerneværdier, som beskriver vores karakteristika som samarbejdspartner og dermed vores tilgang til det daglige arbejde.

Passion: Det er vores passion, der driver værket. Det er lysten til at tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Når vores medarbejdere modtager en gave, er de mere optaget af indpakningen og emballagen frem for selve indholdet. Det viser en kæmpe passion for vores branche og lysten til hele tiden at lade sig inspirere.

Fleksible: Vi ønsker altid at imødekomme kundernes ønsker og behov, hvad enten det gælder løsninger til produkter, leveringstider eller nye ideer, kunden måtte have.

Nære kunderelationer: Gennem vores kundeorienterede fokus og vores evne til at skabe et stærkt bånd til kunderne, kreeres fundamentet for et godt og loyalt samarbejde.

Pålidelige: Vores kunder skal føle sig trygge, når de handler med os. De skal føle, at de reelt set får kvalitetsprodukter, hurtig levering og en god service gennem åben dialog. Med os for du en samarbejdspartner, der ikke er bange for at tage ansvar.

Innovative: Fordi det er vores kreativitet og vores innovative tankegang, både når det gælder udvikling af nye produkter, produktionsmetoder og maskineri, der skal sikre os fremtidens konkurrence.

Løsningsorienterede: Fordi det er et af de vigtigste parametre i et moderne samarbejde med dygtige og driftige kunder, at vi hele tiden finder løsninger på kundernes forespørgsler.

Servicemindede: At være i dialog med Jarnes skal være en fornøjelse. Vores kunder skal føle sig trygge og inspirerede, såvel forretningsmæssigt som menneskeligt.

Faglighed: Vores mangeårige erfaring er en kæmpe styrke, som vi bruger i den daglige kontakt med kunderne og i udviklingen af nye emballageløsninger.