< tilbage 15-08-2023 - 10:17

50-års jubilæum

Vi fejrer en trofast medarbejders jubilæum

I dag er en stor dag på Jarnes. Solen skinner og flagene er hejst. For i dag er en sjælden og bemærkelsesværdig milepæl nået, da vores kære og dedikerede medarbejder, Ingrid, markerer sit 50-års jubilæum hos Jarnes. Hendes ukuelige engagement og vedvarende loyalitet har virkelig gjort hende til en uundværlig del af virksomhedens rejse.


Dagen er blevet fejret med fælles morgenmad samt gaver fra personalet og virksomheden. Én gave gjorde dog et helt særligt indtryk. Som Ingrid selv beskrev ”Det er den bedste gave, jeg overhovedet kunne ønske mig”.


Ingrids lidenskab for AaB har strålet klart i over to årtier. Gennem tykt og tyndt har hun fulgt og støttet holdet samt overværet hver triumf og udfordring fra den samme loyale plads på lægterne. Som et tegn på vores påskønnelse af Ingrids fantastiske arbejde, har vi i dag foræret Ingrid en AaB-trøje prydet med autografer fra hver enkelt spiller. Derudover var tilføjet en særlig hilsen fra ingen ringere end Rasmus Würtz - Ingrids idol gennem mange år. Stor tak til Rasmus og resten af holdet for at hjælpe med den perfekte gave.


Ingrid, din rejse hos os har været en kilde til inspiration og et bevis på værdierne om engagement og dedikation. Din lidenskab og loyalitet, både for vores virksomhed og dit favorithold, er et stærkt billede på hvem du er, og hvad du står for.
Stort tillykke med denne utrolige milepæl - vi håber dog stadig på at beholde dig i mange flere år endnu.
 

Se arkiv over nyheder fra Jarnes <